+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Orea Resort Horal Recenze

Hodnocení hotelu

87%
Velmi dobré

dle 249 recenzí

  • Personál

    91%
  • Čistota

    92%
  • Vybavení

    88%
  • Pohodlí

    85%
  • Poměr cena/kvalita

    81%
Zobrazit recenze, které napsal:
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Lenka Koláříková

rodina s malými dětmi, 19.6.2018

Středočeský kraj

  • Celkové hodnocení
82 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Taťána Holatová

dospělý pár, 13.6.2018

Liberecký kraj

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana Kárová

jednotlivec, 9.6.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 28.5.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • Nabídka snídaně a večeře Poloha hotelu Výhled z pokojů Personál na baru a recepci Čistota

  • Parkovací místa Málokdy otevřený přední vchod

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Vladimír Flandera

mladý pár, 14.5.2018

Liberecký kraj

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 14.5.2018

Středočeský kraj

  • Celkové hodnocení
98 %
  • hotel je 4 * a je to vidět.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Markéta Novotná

jednotlivec, 9.5.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Vstřícný personál s lidským přístupem k ubytovaným, čistota hotelu i okolí, výborná kuchyně a krásné prostředí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Petra Sluková

jednotlivec, 9.5.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • ochotný personál pestrý výběr jídel

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin Kleveta

jednotlivec, 9.5.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Markéta Kochanová

jednotlivec, 8.5.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Perfektní víkend se vším všudy. Bohaté snídaně i večeře. Možnost bazénu, sauny a vířivky. Naprosto úchvatný výhled na hory. Celý personál se vždy usmíval, velká pochvala! :)

  • nic :)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Monika Plocova

jednotlivec, 8.5.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Michlová Jana

jednotlivec, 3.5.2018

Středočeský kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • skvělé jídlo ochotný personál dobré ubytování

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Pěnkava

dospělý pár, 2.5.2018

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Široký a chutný výběr z jídel (zejména snídaně, ale i večeře). Čisté pokoje i celé prostředí hotelu. Příjemný a ochotný personál. Krásný výhled z pokojů na sjezdovky, kopce a lesy v okolí. Bazén, vířivka, sauna, parní komora i relaxační lehátka - to vše bylo příjemným zpestřením pobytu. Fitness a další možnosti sportovních aktivit přímo v budově.

  • Parkovavání není úplně šťastně vyřešené (pravděpodobně z důvodu nedostatečné kapacity postávají auta i na trávníku pod hotelem). Hřiště na basketbal bylo v dezolátním stavu a několik mladých lidí na něm sedělo kolem ohně - snad je to jen fáze před rekonstrukcí. Lezecká stěna zvenku na budově hotelu nevypadá moc udržovaně, ale hlavně je umístěná vedle kontejnerů na odpad.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Václav Frumar

jednotlivec, 8.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Hotel celkově pěkný, vše OK.

  • Parkování, mohlo by být troch lepší.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Orság Jiří

dospělý pár, 11.12.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byli jsme se vším velmi spokojeni!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 11.12.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
9

Martina Jirsáková

jednotlivec, 4.12.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
6
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Ivana Šimková

jednotlivec, 3.12.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %
  • Vstřícný a ochotný personál.

  • O nedostupnosti bazénu a jeho nevyužití po dobu 2 dní jsme byli informováni až na místě ze strany hotelu. Vzhledem k tomu, že jsme pobyt celý hradili předem, nemohla nám být nabídnuta finanční kompenzace na místě.

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Anonym

mladý pár, 28.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Výborná restaurace, bohatá snídaně, v bazénu i wellness téměř vždy málo lidí, čistý útulný pokoj, pěkný výhled (5. patro), milý personál

  • Při příjezdu nám recepční popletla balíček, takže o služby navíc jsme si vždy museli požádat.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 27.11.2017

Královéhradecký kraj

  • Celkové hodnocení
84 %
  • chutná kuchyně, zázemí hotelu (wellness, herny, knihovna)

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8