+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Orea Resort Horal Reviews

Hotel ratings

87%
Very good

by 201 reviews

  • Staff

    91%
  • Cleanliness

    92%
  • Equipment

    88%
  • Comfort

    84%
  • Value for money

    81%
Show reviews written by:
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Naděžda Matějová

single traveler, 15.5.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Velmi příjemné prostředí i služby. Jen počasí zlobilo, ale to nelze personálu vyčítat :o)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Orea Resort Horal replied to this review.
Vážená paní Matějová,
děkujeme Vám za Váš čas, který jste si udělala pro napsání tohoto velmi příjemného zhodnocení Vašeho pobytu v Orea Resortu Horal. Věřte, že neustále pracujeme na zlepšování našich služeb a takovéto hodnocení je pro nás pobídkou do další práce. Budeme se těšit na Vaší další návštěvu.
S pozdravem
Marie Pacholíková
rezervační oddělení

Miroslav

single traveler, 6.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jiří Ubry

mature couple, 18.4.2017

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Vynikající strava, pozorný personál

  • Do budoucnosti je třeba řešit parkování.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Orea Resort Horal replied to this review.
Vážený pane Ubry,
moc děkujeme za čas věnovaný hodnocení Vašeho pobytu. Každá připomínka či upozornění je pro nás výzvou a pobídkou do další práce a dalšího zlepšování našich služeb.
S pozdravem
Marie Pacholíková
rezervační oddělení

Anonym

mature couple, 17.4.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Jezdím k Vám pravidelně a jsem spokojen.

  • Změna interiéru jídelny, dříve komfortnější.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Orea Resort Horal replied to this review.
Vážený pane Kalino,
moc Vám děkujeme za zpětnou vazbu na pobyt v našem hotelu. Rádi slyšíme, že se Vám u nás líbilo. Snažíme se, aby si všichni naši hosté odváželi z návštěvy pozitivní dojmy a proto neustále pracujeme na zlepšování našeho servisu a školení personálu tak, abychom mohli nabídnout nejvyšší standard služeb.

S pozdravem

Marie Pacholíková
rezervační oddělení

Jana Zbiralova

single traveler, 10.4.2017

Čeština

  • Overall rating
64 %
  • Líbily se mi služby poskytované v rámci Relax centra - bazén, sauna, vířivka, pára. Pokoj s příslušenstvím pěkný, i když menší.

  • Ceny služeb Relax centra v oblasti masáží a kosmetických služeb. Příliš drahé a pro většinu "běžných" lidí nedostupné. Kvality stravování - především večeře. Opravdu velmi špatné!

Personál
7
Služby
5
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
6
Orea Resort Horal replied to this review.
Vážená paní Zbíralová,
děkujeme za Váš čas, který jste věnovala hodnocení našeho hotelu. Jsme rádi za každou zpětnou vazbu, neboť našim cílem je neustálé zkvalitňování služeb, proto je každá reakce našeho klienta pro nás důležitá.
S pozdravem
Marie Pacholíková - rezervační oddělení

Miroslav Chvátal

family with young children, 18.3.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • jídlo

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Daniel

family with older children, 17.3.2017

cernosice Česká republika

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Mike Schwartz-Kikull

group of friends, 11.3.2017

Hamburg Německo

  • Overall rating
76 %
  • Das Frühstück ist sehr Reichhaltig und auf Extrawünsche wird reagiert. Das Personal ist sehr gut. Die Zimmer sind sauber könnten bisschen größer sein. Der Pool und die Sauna sind sehr zum empfehlen. Es gibt ausreichend Parkmöglichkeiten am Hotel. Der Skibus ist schnell zu erreichen. Aufgrund der Größe vom Hotel können sich die Kinder viel im Haus bewegen. Wir würden wieder dort Urlaub machen.

  • Das Personal an der Bar könnte deutlich mehr Umsatz machen wenn sie bisschen mehr sich um die Gäste kümmern würden. Oftmals muss man sehr lange warten auch wenn nichts los ist bis man bedient wird. Außerdem wäre für die Nachmittagsstunden ein Kuchenangebot sehr schön dann muss man nach den Ski laufen nicht in die Stadt fahren um sich Kuchen zum Kaffee zu holen.

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Orea Resort Horal replied to this review.
Sehr geehrter Herr Schwartz-Kikull,

vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir hören gern dass Sie während Ihres Aufnethältes mit Essen, Zimmer und Wellnesszentrum zufrieden waren. Wir hoffen auch dass die beschriebte Mängel haben Ihren Aufenthalt nicht so viel beeinflusst - Ihre Bemerkungen benutzen wir bei der Verbesserung unseren Dienstleistungen. Gerne treffen wir Sie wieder - entweder im Sommer oder im Winter.

Mit freundlichen Grüßen aus Orea Resort Horal

Jakub Kmínek, Sales and Marketing Executive

Anonym

single traveler, 5.2.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Jan Gabstur

family with young children, 27.1.2017

Slaný Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • V hotelu se nám moc líbilo a určitě se vratíme ještě tenhle rok.Musím hlavně pochválit recepci a hlidání v dětském koutku kde byli ochotný a příjemný.

  • Číšníci a servirky byli otrávení žádný usměv.A dětský koutek by chtělo obnovit.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Orea Resort Horal replied to this review.
Vážený pane Gabšture,

děkujeme za hodnocení z nedávného pobytu v Orea Resortu Horal. Jsme velice potěšeni, že se Vám v resortu líbilo a ještě více jsme potěšeni Vaším opakovaným zájmem o ubytování. Pozitivní hodnocení, co se recepce a animačního týmu týče, předám s radostí mým kolegům, aby bylo patrné, že o Vás bylo kvalitně postaráno. Na druhou stranu se omlouváme za nepříjemnosti, které se během Vašeho pobytu vyskytly - doufáme, že Vaši návštěvu Špindlerova Mlýna neovlivnily v příliš velké míře a budeme dělat vše pro to, aby byly tyto nedostatky vylepšeny.

S pozdravem

Jakub Kmínek, Sales and Marketing Executive

Lenka Lučaníková

group of friends, 16.1.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jana Jelínková

mature couple, 15.1.2017

Jablonec nad Nisou Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Čistota, nabídka služeb

  • Obsluhující personál v jídelně, recepce

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Orea Resort Horal replied to this review.
Vážená paní Jelínková,

děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Díky konkrétním připomínkám víme, na které služby se zaměřit při jejich zlepšování. Doufáme, že nás opět navštívíte a na opětovné shledání se budeme těšit.

S pozdravem

Marie Pacholíková, Sales and Marketing Executive

Marie K.

family with young children, 11.1.2017

Čeština

  • Overall rating
60 %
  • Nádherný výhled z pokojů i z restaurací. Příjemná recepční a velmi ohleduplná pokojská.

  • Bazén - voda byla chladná, a mimo bazén bylo také chladno. Hotel na webu vypadá velmi pěkně a zachovale, ale ve skutečnosti je zastaralý a na pokojích je to vidět i někde cítít. Lezecká stěna je nepoužívaná a na parkovišti asi i nepoužitelná. Doporučuji si zjistit jestli se pokoj nenachází pod terasou. Lidé na ni chodí kouřit a odklepávají popel dolů = na balkony pokojů

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

young couple, 12.12.2016

Středočeský kraj

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonym

single traveler, 11.12.2016

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Ramona

mature couple, 10.12.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Uns hat da Gesamtpaket des Hotels sehr gefallen. Es gab keinerlei Beanstandungen. Wir würden uns jederzeit erneut für dieses Hotel entscheiden.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Orea Resort Horal replied to this review.
Sehr geehrte Frau Langer,

vielen Dank für Ihre nette Wörter hinsichtlich Ihres Aufenthältes im Orea Resort Horal. Gerne werden wir Sie wieder treffen und auf Ihren Besuch werden wir uns sehr freuen.

Mit freundlichen Grüßen

Jakub Kmínek, Sales and Marketing Executive

Zdeněk Žurek

young couple, 6.12.2016

Pardubický kraj

  • Overall rating
90 %
  • S pobytem se nám velmi líbil, personál příjemný, hotel útulný. Opravdu jsme si krásně odpočinuli. Do toho opravdu krásné počasí, takže maximální spokojenost.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

young couple, 5.12.2016

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina Smržová

single traveler, 21.11.2016

Čeština

  • Overall rating
98 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Jakub Šumný

mature couple, 21.11.2016

Čeština

  • Overall rating
52 %
  • bylo hodně drobných problémů

Personál
8
Služby
2
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
3
Orea Resort Horal replied to this review.
Vážený pane Šumný,

velmi se Vám omlouváme za nepříjemnosti během Vaší poslední návštěvy v Orea Resortu Horal. Vaše připomínky využijeme při práci s personálem, který neustále školíme a snažíme se, aby nabízel nejvyšší možný standard všech našich služeb.

S pozdravem

Jakub Kmínek, Sales and Marketing Executive
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.