+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Orea Resort Horal Отзывы

рейтинг отеля

87%
Очень хороший

by 249 reviews

  • Персонал

    91%
  • Чистота

    92%
  • Оборудование

    88%
  • Комфорт

    85%
  • Соотношение цена / качество

    81%
Show reviews written by:
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Lenka Koláříková

Семья с маленькими детьми, 19.6.2018

Středočeský kraj

  • Overall rating
82 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Taťána Holatová

Пожилые пары, 13.6.2018

Liberecký kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana Kárová

одинокий путешественник, 9.6.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Группы друзей, 28.5.2018

Čeština

  • Overall rating
86 %
  • Nabídka snídaně a večeře Poloha hotelu Výhled z pokojů Personál na baru a recepci Čistota

  • Parkovací místa Málokdy otevřený přední vchod

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Vladimír Flandera

Молодая пара, 14.5.2018

Liberecký kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 14.5.2018

Středočeský kraj

  • Overall rating
98 %
  • hotel je 4 * a je to vidět.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Markéta Novotná

одинокий путешественник, 9.5.2018

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Vstřícný personál s lidským přístupem k ubytovaným, čistota hotelu i okolí, výborná kuchyně a krásné prostředí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Petra Sluková

одинокий путешественник, 9.5.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • ochotný personál pestrý výběr jídel

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin Kleveta

одинокий путешественник, 9.5.2018

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Markéta Kochanová

одинокий путешественник, 8.5.2018

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Perfektní víkend se vším všudy. Bohaté snídaně i večeře. Možnost bazénu, sauny a vířivky. Naprosto úchvatný výhled na hory. Celý personál se vždy usmíval, velká pochvala! :)

  • nic :)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Monika Plocova

одинокий путешественник, 8.5.2018

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Michlová Jana

одинокий путешественник, 3.5.2018

Středočeský kraj

  • Overall rating
100 %
  • skvělé jídlo ochotný personál dobré ubytování

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Pěnkava

Пожилые пары, 2.5.2018

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
98 %
  • Široký a chutný výběr z jídel (zejména snídaně, ale i večeře). Čisté pokoje i celé prostředí hotelu. Příjemný a ochotný personál. Krásný výhled z pokojů na sjezdovky, kopce a lesy v okolí. Bazén, vířivka, sauna, parní komora i relaxační lehátka - to vše bylo příjemným zpestřením pobytu. Fitness a další možnosti sportovních aktivit přímo v budově.

  • Parkovavání není úplně šťastně vyřešené (pravděpodobně z důvodu nedostatečné kapacity postávají auta i na trávníku pod hotelem). Hřiště na basketbal bylo v dezolátním stavu a několik mladých lidí na něm sedělo kolem ohně - snad je to jen fáze před rekonstrukcí. Lezecká stěna zvenku na budově hotelu nevypadá moc udržovaně, ale hlavně je umístěná vedle kontejnerů na odpad.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Václav Frumar

одинокий путешественник, 8.4.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Hotel celkově pěkný, vše OK.

  • Parkování, mohlo by být troch lepší.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Orság Jiří

Пожилые пары, 11.12.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Byli jsme se vším velmi spokojeni!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 11.12.2017

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
9

Martina Jirsáková

одинокий путешественник, 4.12.2017

Čeština

  • Overall rating
74 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
6
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Ivana Šimková

одинокий путешественник, 3.12.2017

Čeština

  • Overall rating
74 %
  • Vstřícný a ochotný personál.

  • O nedostupnosti bazénu a jeho nevyužití po dobu 2 dní jsme byli informováni až na místě ze strany hotelu. Vzhledem k tomu, že jsme pobyt celý hradili předem, nemohla nám být nabídnuta finanční kompenzace na místě.

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Anonym

Молодая пара, 28.11.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Výborná restaurace, bohatá snídaně, v bazénu i wellness téměř vždy málo lidí, čistý útulný pokoj, pěkný výhled (5. patro), milý personál

  • Při příjezdu nám recepční popletla balíček, takže o služby navíc jsme si vždy museli požádat.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 27.11.2017

Královéhradecký kraj

  • Overall rating
84 %
  • chutná kuchyně, zázemí hotelu (wellness, herny, knihovna)

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8