+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Orea Resort Horal Bewertungen

Hotelbewertung

87%
Sehr gut

von 249 Bewertungen

  • Personal

    91%
  • Sauberkeit

    92%
  • Ausstattung

    88%
  • Komfort

    85%
  • Preis-Leistungverhältnis

    81%
Bewertungen anzeigen von:
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Lenka Koláříková

Familie mit kleinen Kindern, 19.6.2018

Středočeský kraj

  • Gesamtbewertung
82 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Taťána Holatová

Älteres Paar, 13.6.2018

Liberecký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana Kárová

Einzelreisender, 9.6.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Gruppe von Freunden, 28.5.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %
  • Nabídka snídaně a večeře Poloha hotelu Výhled z pokojů Personál na baru a recepci Čistota

  • Parkovací místa Málokdy otevřený přední vchod

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Vladimír Flandera

Junges Paar, 14.5.2018

Liberecký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 14.5.2018

Středočeský kraj

  • Gesamtbewertung
98 %
  • hotel je 4 * a je to vidět.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Markéta Novotná

Einzelreisender, 9.5.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Vstřícný personál s lidským přístupem k ubytovaným, čistota hotelu i okolí, výborná kuchyně a krásné prostředí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Petra Sluková

Einzelreisender, 9.5.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • ochotný personál pestrý výběr jídel

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin Kleveta

Einzelreisender, 9.5.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Markéta Kochanová

Einzelreisender, 8.5.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • Perfektní víkend se vším všudy. Bohaté snídaně i večeře. Možnost bazénu, sauny a vířivky. Naprosto úchvatný výhled na hory. Celý personál se vždy usmíval, velká pochvala! :)

  • nic :)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Monika Plocova

Einzelreisender, 8.5.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Michlová Jana

Einzelreisender, 3.5.2018

Středočeský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • skvělé jídlo ochotný personál dobré ubytování

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Pěnkava

Älteres Paar, 2.5.2018

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
98 %
  • Široký a chutný výběr z jídel (zejména snídaně, ale i večeře). Čisté pokoje i celé prostředí hotelu. Příjemný a ochotný personál. Krásný výhled z pokojů na sjezdovky, kopce a lesy v okolí. Bazén, vířivka, sauna, parní komora i relaxační lehátka - to vše bylo příjemným zpestřením pobytu. Fitness a další možnosti sportovních aktivit přímo v budově.

  • Parkovavání není úplně šťastně vyřešené (pravděpodobně z důvodu nedostatečné kapacity postávají auta i na trávníku pod hotelem). Hřiště na basketbal bylo v dezolátním stavu a několik mladých lidí na něm sedělo kolem ohně - snad je to jen fáze před rekonstrukcí. Lezecká stěna zvenku na budově hotelu nevypadá moc udržovaně, ale hlavně je umístěná vedle kontejnerů na odpad.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Václav Frumar

Einzelreisender, 8.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Hotel celkově pěkný, vše OK.

  • Parkování, mohlo by být troch lepší.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Orság Jiří

Älteres Paar, 11.12.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Byli jsme se vším velmi spokojeni!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 11.12.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
9

Martina Jirsáková

Einzelreisender, 4.12.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
74 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
6
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Ivana Šimková

Einzelreisender, 3.12.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
74 %
  • Vstřícný a ochotný personál.

  • O nedostupnosti bazénu a jeho nevyužití po dobu 2 dní jsme byli informováni až na místě ze strany hotelu. Vzhledem k tomu, že jsme pobyt celý hradili předem, nemohla nám být nabídnuta finanční kompenzace na místě.

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Anonym

Junges Paar, 28.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Výborná restaurace, bohatá snídaně, v bazénu i wellness téměř vždy málo lidí, čistý útulný pokoj, pěkný výhled (5. patro), milý personál

  • Při příjezdu nám recepční popletla balíček, takže o služby navíc jsme si vždy museli požádat.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Älteres Paar, 27.11.2017

Královéhradecký kraj

  • Gesamtbewertung
84 %
  • chutná kuchyně, zázemí hotelu (wellness, herny, knihovna)

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8