+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Orea Resort Horal Recenzje

Ocena hotelu

87%
Bardzo dobrze

by 249 reviews

  • Personel

    91%
  • Czystość

    92%
  • Wyposażenie

    88%
  • Komfort

    85%
  • Cena

    81%
Wyświetl recenzje napisane przez:
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Lenka Koláříková

rodzina z małym dzieckiem, 19.6.2018

Středočeský kraj

  • Cena ogólna
82 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Taťána Holatová

para, 13.6.2018

Liberecký kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana Kárová

podróżujący w pojedynkę, 9.6.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

grupa przyjaciół, 28.5.2018

Čeština

  • Cena ogólna
86 %
  • Nabídka snídaně a večeře Poloha hotelu Výhled z pokojů Personál na baru a recepci Čistota

  • Parkovací místa Málokdy otevřený přední vchod

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Vladimír Flandera

dorośli, 14.5.2018

Liberecký kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 14.5.2018

Středočeský kraj

  • Cena ogólna
98 %
  • hotel je 4 * a je to vidět.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Markéta Novotná

podróżujący w pojedynkę, 9.5.2018

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Vstřícný personál s lidským přístupem k ubytovaným, čistota hotelu i okolí, výborná kuchyně a krásné prostředí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Petra Sluková

podróżujący w pojedynkę, 9.5.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • ochotný personál pestrý výběr jídel

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin Kleveta

podróżujący w pojedynkę, 9.5.2018

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Markéta Kochanová

podróżujący w pojedynkę, 8.5.2018

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • Perfektní víkend se vším všudy. Bohaté snídaně i večeře. Možnost bazénu, sauny a vířivky. Naprosto úchvatný výhled na hory. Celý personál se vždy usmíval, velká pochvala! :)

  • nic :)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Monika Plocova

podróżujący w pojedynkę, 8.5.2018

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Michlová Jana

podróżujący w pojedynkę, 3.5.2018

Středočeský kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • skvělé jídlo ochotný personál dobré ubytování

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Pěnkava

para, 2.5.2018

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
98 %
  • Široký a chutný výběr z jídel (zejména snídaně, ale i večeře). Čisté pokoje i celé prostředí hotelu. Příjemný a ochotný personál. Krásný výhled z pokojů na sjezdovky, kopce a lesy v okolí. Bazén, vířivka, sauna, parní komora i relaxační lehátka - to vše bylo příjemným zpestřením pobytu. Fitness a další možnosti sportovních aktivit přímo v budově.

  • Parkovavání není úplně šťastně vyřešené (pravděpodobně z důvodu nedostatečné kapacity postávají auta i na trávníku pod hotelem). Hřiště na basketbal bylo v dezolátním stavu a několik mladých lidí na něm sedělo kolem ohně - snad je to jen fáze před rekonstrukcí. Lezecká stěna zvenku na budově hotelu nevypadá moc udržovaně, ale hlavně je umístěná vedle kontejnerů na odpad.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Václav Frumar

podróżujący w pojedynkę, 8.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Hotel celkově pěkný, vše OK.

  • Parkování, mohlo by být troch lepší.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Orság Jiří

para, 11.12.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Byli jsme se vším velmi spokojeni!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 11.12.2017

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
9

Martina Jirsáková

podróżujący w pojedynkę, 4.12.2017

Čeština

  • Cena ogólna
74 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
6
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Ivana Šimková

podróżujący w pojedynkę, 3.12.2017

Čeština

  • Cena ogólna
74 %
  • Vstřícný a ochotný personál.

  • O nedostupnosti bazénu a jeho nevyužití po dobu 2 dní jsme byli informováni až na místě ze strany hotelu. Vzhledem k tomu, že jsme pobyt celý hradili předem, nemohla nám být nabídnuta finanční kompenzace na místě.

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Anonim

dorośli, 28.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Výborná restaurace, bohatá snídaně, v bazénu i wellness téměř vždy málo lidí, čistý útulný pokoj, pěkný výhled (5. patro), milý personál

  • Při příjezdu nám recepční popletla balíček, takže o služby navíc jsme si vždy museli požádat.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 27.11.2017

Královéhradecký kraj

  • Cena ogólna
84 %
  • chutná kuchyně, zázemí hotelu (wellness, herny, knihovna)

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8